Începem orele de terapie!
Anunțăm cu bucurie faptul că, alături de partenerii noștri Ancaar - filiala Iasia Iasi, orele din proiectul nostru curajos, ”1000 de ore terapie”, debutează în acest început de primăvară cu multă, multă culoare!
Orele de terapie prin artă vor fi asigurate pentru 11 beneficiari -Ancaari cu autism - la sediul Ancaar, și abia așteptăm să vă povestim, cu bucurie și speranță, despre binele pe care ne ajutați să îl facem.
Încă căutăm soluțiile cele mai bune pentru a ajunge la cât mai mulți dintre cei care s-au înscris în proiectul nostru. Revenim în curânArcadia - Spitale și Centre MedicalraTeach for RomaniaapMaria Hegyi dClimb Again Iașale și Centre Medicale, Teach for Romania, Maria Hegyi, Climb Again Iași, Ana Hegyi (teatru), Andreea Dionisie (pian) și#1000deoredeterapiei#FacemBineImpreunasă ducem acest proiect până la capăt.
#1000deoredeterapie
#FacemBineImpreuna
... See MoreSee Less
- Likes: 21
- Shares: 19
- Comments: 1
Un lucru nemaipomenit 😊🙏
Cele mai energice voluntare Moral Compass ONG au vorbit astăzi elevilor de la clasele a 8-a A si a 8-a B de la Școala Gimnazială "Ion Simionescu" Iași despre vaping şi riscurile acestui comportament pentru sănătatea fizică şi emoțională a adolescenților (şi nu numai).
Împreună cu prof. Oana Nechifor, Andra şi Ștefania au antrenat elevii şi într-o competiție cu premii, astfel încât atmosfera a fost una antrenantă şi pozitivă ❤️
#ScoalaAltfel
... See MoreSee Less
Săptămâna începe cu vești bune!
Patru beneficiari înscriși în programul nostru, ”1000 de ore #terapieie&rdqbeneficia de Climb Again Iașscaladă, oferită de Climb Again Iași!
Asociația Climb Again este o organizație non-guvernamentală afiliată la Federația Română de Alpinism și Escaladă (FRAE), fondată și condusă de Claudiu Miu, fost campion balcanic de escaladă. Î
ncă din 2014, Climb Again organizează sesiuni gratuite de terapie prin escaladă, kinetoterapie și consiliere psihologică pentru copii și tineri cu dizabilități: deficiență de vedere, de auz, tulburare de spectru autist, tulburări neuromotorii, deficiențe asociate.
... See MoreSee Less
Cel mai solicitat tip de terapie din cadrul proiectului nostru este, fără dubiu, terapia logopedică. De aceea, am căutat un partener de încredere, pe care ne putem baza pe termen lung, cu experiență incontestabilă - și - mai ales - cu HAR. Am găsit-o în persoMaria Hegyi Maria Hegyi, un profesionist desăvârșit cu peste 15 ani de experiență în educație și patologia limbajului la vârsta infantilă și adultă.
Astfel, de la 1 martie, terapia logopedică va fi oferită - pentru beneficiarii noștri - de către echipa condusă nu doar de unul dintre cei mai apreciați terapeuți ai tulburărilor de limbaj, ci și de un OM ce susține acest proiect încă de la primele idei trasate timid, dar curajos, de c#1000deoredeterapieo#moralcompassm#logopedieredeterapie
#moralcompass
#logopedie
... See MoreSee Less
Felicitări!
[Atenție! Urmează o postare cu un conținut ce avem vaga impresia că trebuia să mai rămână secret încă vreo două săptămâni, dar nu ne putem abține, pur și simplu!]
Anunțăm cu bucurie că, începând cu 1 martie, o parte dintre copiii și tinerii care s-au înscris ca beneficiari în programul ”1000 de ore de terapie” vor putea porni într-o fascinantă călătorie în lumea muzicii!
Dacă ați fost la Gala pentru demnitate, cu siguranță vă amintiți de doamna profesor Andreea Dionisie, care - cel puțin pe noi - ne-a fermecat prin talentul, răbdarea, bunătatea și voioșia ei (sunt molipsitoare, vă garantăm!). Dumneaei este cea care îi va ghida pe copiii și adolescenții cu autism în tainele muzicii - ale pianului, mai precis - în sesiuni individuale, săptămânale, de meloterapie.
Abia așteptăm!
... See MoreSee Less